Parallax2

Status oppdatering fra Styreleder

01.08.2021

Her er en litt sen oppdatering etter årsmøte 2021, tiden flyr, men snart er høsten her!

Her er en litt sen oppdatering til NBJF's sine medlemmer etter årsmøte 2021. Ikke bra det kommer sent, men tiden flyr så alt for fort.
Sommeren er snart over, men for de fleste av oss er høsten en fin tid som vi har ventet på helt siden sist høst. Det er bare dager igjen til bukkejakta og en tidligere enn vanlig reinsdyrjakt start, deretter kommer hjortejakt og elgjakt på løpende bånd. Innimellom er det nok mange som bedriver litt småviltsjakt også.
Alt dette er jakt som er i henhold til §20. og må gjennomføres med prosjektil ladet med krutt.
Om det blir opp til meg blir det forandring her! Men dessverre ikke kommende jaktsesong. 

Etter planen så blir det en utenlandstur sent på høsten med buen om Covid tillater det. Der vi jakter er vel ikke på de mest utsatte steder. Med det mener jeg at viruset hopper ennå ikke mellom trærne. Uansett så må vi forholde oss til reiserestriksjonene som er gjeldende. Vet så alt for godt om det med hytte 240 meter inn i Sverige.

Flere medlemmer har allerede vært på bukkejakt med buen i Danmark, og vi håper noen av disse har lyst til å dele noen historier, bilder og kanskje litt video med oss andre som ikke har hatt muligheten (ta kontakt!).
Heldigvis så virker det å normaliserer seg sakte men sikkert jo flere som har fått vaksine.

Årsmøte 2021 ble det første og forhåpentligvis det siste årsmøte som ble avholdt på TEAMS. Selve møte foregikk veldig bra og vi fikk gjennomført møtet etter vedtektene. Det var ingen innkomne saker og Styret hadde heller ingen saker som skulle tas opp, så møtet gikk ble gjennom raskt og effektivt.

Les årsmøtereferatet her!

Vi håper på en mer normal vår i 2022 hvor vi kan treffes til både årsmøte, 3D stevne og ikke minst sosialt samvær.

Viltloven er som nevnt oppe til modernisering. Norges Buejegerforbund er sammen med mange andre bidragsytere i denne prosessen. Endringer som dette tar tid, men arbeidet er startet og vi følger dette tett. Vi har stor tro på at dette går den riktige veien.
Husk. Uten Norges Buejegerforbund blir det ikke buejakt i Norge. 

Ønsker dere en fortsatt god sommer og en enda bedre høst. 
For styret, Vidar Bjørnli